19.12.2019.
Kvalitātes pārvaldības standarts – mūsu kopīgā darba rezultāts

GRIFS AG kvalitātes pārvaldības sistēma ir sertificēta kā atbilstoša starptautiskajam standartam ISO 9001:2015. Šis sasniegums ir GRIFS AG darbinieku kopīgā darba rezultāts. Tas apliecina, ka uzņēmums ir efektīvi strādājis, lai attīstītu, uzturētu un nemitīgi pilnveidotu vadības sistēmu.
Atbilstība nepārtraukti pieaugošajām klientu prasībām pēc visaugstākā līmeņa kvalitātes ir vitāli nepieciešama ikviena uzņēmuma turpmākai izaugsmei jebkurā darbības nozarē.  GRIFS AG ir demonstrējusi savu tiekšanos pēc nepārtrauktas vadības sistēmas uzlabošanas, veiksmīgi sasniedzot sertifikāciju.


Bureau Veritas tika izvēlēts par  SIA “GRIFS AG” partneri sertifikācijas procesā.
Bureau Veritas strādā 140 pasaules valstīs un grupas uzņēmumu tīkls ietver vairāk kā 1400 birojus ar vairāk kā 66 500 darbinieku. Latvijā Bureau Veritas izsniedza pirmo ISO 9001 sertifikātu 1998.gadā. Kopš tā laika Vadības sistēmu sertifikācijas jomā turpina palielināties klientu skaits un šobrīd ir sertificētas vairāk kā 1000 organizācijas, liekot uzsvaru uz nepieciešamību nepārtraukti pilnveidoties un sniedzot pievienoto vērtību saviem sadarbības partneriem un klientiem.

Pieteikt pakalpojumu