17.01.2018.
Īpašais cenas piedāvājums Garkalnes novada iedzīvotājiem

Reaģējot uz šī brīža satraukto drošības situāciju Garkalnes novadā, visiem novada iedzīvotājiem (Baltezers, Berģi, Garkalne, Bukulti, Langstiņi, Upesciems, u. c.) piedāvājam noslēgt mājokļa apsardzes līgumu par īpašu cenu, t. i. – 9,99 EUR/mēnesī ar PVN! Īpašā cena ir spēkā visiem jaunajiem klientiem līdz 2018. gada 31. decembrim!

Uzzini vairāk

Pēc publiski pieejamās informācijas datiem Garkalnes novadā zādzību skaits, rēķinot uz vienu iedzīvotāju, 2017. gadā bija visaugstākais, tātad sliktākais, rezultāts salīdzinājumā ar blakus esošajiem novadiem.

Īpašais cenas piedāvājuma tabula: Garkalnes novada iedzīvotājiem

Izmantoti publiski pieejami dati

Drošības eksperti atgādina, ka aplaupīšanas iespējamību var mazināt, ievērojot drošības pamatprincipus – lietas, kas atrodas mājās, neatstāt tās labi redzamās vietās un turēt aizkarus aizvērtus, ejot prom no mājokļa, aizvērt logus un aizslēgt durvis. Profesionāliem ļaundariem arī nikns mājas sargs nebūs šķērslis. Laiku iespējams iegūt, ierīkojot apsardzes sistēmu un tādējādi mazinot potenciālo zaudējumu apmēru. Piesardzība nepieciešama ne tikai mājokļa, bet arī personīgās drošības kontekstā publiskās vietās. Piemēram, diennakts tumšajā laikā ieteicams izvēlēties drošākos maršrutus un, pamanot potenciāli bīstamus cilvēkus, pāriet ielas otrā pusē. Eksperti aicina ģimenē runāt par bērnu drošību. Iesakām vecākiem izvairīties no iebiedēšanas, jo tā var padarīt bērnus pārāk bailīgus. Piemēram, mācot bērnu braukt ar velosipēdu, stāsti par riteņbraucēju iekļūšanu ceļu satiksmes negadījumos, visticamāk, nemudinās viņus apgūt riteņbraukšanu. Tas pats attiecas arī uz drošības jautājumiem, tāpēc prātīgāk būtu izvēlēties informatīvo pieeju, bērniem norādot uz ikdienas drošības riskiem, bet tajā pašā laikā sniedzot padomus, kā izvairīties no potenciāli bīstamām situācijām.

Pieteikt pakalpojumu