03.06.2021.
GRIFS AG iegūst statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta 2021” kategorijā LIELIE UZŅĒMUMI!

Godinot ģimenēm draudzīgāko prakšu ieviesējus starp darba devējiem Latvijā, Sabiedrības integrācijas fonds svinīgā ceremonijā piešķīrusi “Ģimenei draudzīga darbavieta” statusu 50 darbavietām gan no privātuzņēmumiem, gan arī valsts un pašvaldību pārvaldes un nevaldības organizācijām.  Iniciatīvas mērķis ir veicināt ģimenēm draudzīgas darba vides attīstību Latvijā un vairot sabiedrības izpratni par to, ko nozīmē ģimenēm draudzīga darbavieta.

GRIFS AG iegūst statusu "Ģimenei draudzīga darbavieta 2021" banneris

GRIFS AG ikdienas darbā īsteno ģimenei draudzīgus uzņēmējdarbības principus, par kuriem vairāk var lasīt uzņēmuma mājaslapā. Jau vienpadsmito gadu pēc kārtas, GRIFS AG iegūst Ģimenei draudzīgu darbavietas statusu un šobrīd ir vienīgais apsardzes uzņēmums, kuram tas ir piešķirts.

Skatīt statusa ieguvējus https://www.vietagimenei.lv/darba-nemejiem/kapec-tas-ir-svarigi-darba-nemejam/

Par iniciatīvu
Iniciatīva “Ģimenei draudzīga darbavieta” ir viena no trim ģimeņu atbalsta pasākumiem, ko realizē Sabiedrības integrācijas fonds. Fonds īsteno arī konkursu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība”, kā arī izsniedz Latvijas Goda ģimeņu apliecības “Goda ģimene” Latvijas daudzbērnu ģimenēm. Plašāka informācija pieejama vietnē www.vietagimenei.lv.

Pieteikt pakalpojumu