17.02.2022.
Ar modernu digitālo risinājumu pret mežu piesārņošanu!

Lai samazinātu nelegālo atkritumu izgāšanu “Rīgas Meži” teritorijās un novērstu dabas piesārņošanu, esam realizējuši mūsdienīgu video risinājuma projektu, mūsu klienta “Rīgas “Meži” teritorijā izvietojot “Strops Technologies” videonovērošanas sistēmu.

Šī sistēma, atšķirībā no jau citām klienta rīcībā esošajām kamerām, darbojas tiešsaistē, ir savienota ar diennakts operatīvo dežūrdaļu, spēj reaģēt uz signālu (kustību) un saglabā ierakstus arhīvā. Rezultātā, pēc nepieciešamības, tiek nodrošināta GRIFS AG mobilās grupas ierašanās notikuma vietā, tūlītēja vainīgo personu un transportlīdzekļu konstatēšana, kā arī vainīgo personu aizturēšana.

“Mums ir patiess prieks palīdzēt “Rīgas Mežiem” sasniegt savu mērķi, vēl vairāk samazinātu nelegālo atkritumu izgāšanu, novērst dabas piesārņošanu un vides postīšanu, jo GRIFS AG savā darbībā tiecas pielietot videi un cilvēkiem draudzīgas tehnoloģijas, kā arī taupīt dabas resursus un samazināt piesārņojumu,” norāda GRIFS AG Tehniskā departamenta direktors Roberts Lukss.

Lasi vairāk šeit

Modernu digitālais risinājums pret mežu piesārņojumu.

Pieteikt pakalpojumu